teisipäev, 18. detsember 2018

JÕULUDE OOTEL


Oleme terve jõulukuu toimetanud ning jõulutunnet loonud. Tänasest postitusest saab lühikese ülevaate meie maja ühistest koosviibimistest.


3. DETSEMBER - ESIMENE ADVENT

Siilikesed alustasid esmaspäeva hommikut vahva kavaga "Päkapikud piiluvad" - tähistamaks esimest adventi. Sai laulda, tantsida, piparkooke nosida ning esimene jõuluküünalgi saadeti rühmadesse. Üllatuseks sai iga rühm ka isikliku piparkoogitaigna ning glasuurid. 


6. DETSEMBER - JÕULUTUNNEL PAIKUSE LASTEAIAS 

Seljametsa lasteaed osales esimest korda Paikuse lasteaias toimuval Jõulutunnelil. Meie agarad õpetajad Kaire ning Aveli viisid seal läbi koostöös teiste õpetajatega prügiteemalist töötuba. Meie jaoks on keskkonnateema väga oluline ning oleme ka osalised ülemaailmses programmis Roheline kool. 

Jõulutnnelil said osaleda kõik lapsevanemad koos lastega erinevates töötubades ning nakatada end jõulupisikuga.



10. DETSEMBER - TEINE ADVENT

Meie maja pisemad, Hiirekesed, olid 10. detsembri hommikuks ettevalmistanud omapoolse nägemuse advendi tähistamisest. Taaskord sai vahvalt laulda ning tantsida. Kõigile lastele olid Hiirekesed ka ettevalmistanud väikese meisterdamise - valmis sai päris mitu päkapikku. Advendihommikul sai ka suu magusaks ühe maitsva kommiga ning rühmadesse saadeti teine jõuluküünal.

 


17. DETSEMBER - KOLMAS ADVENT

Oravakesed valmistasid ette jõulukuuseteemalise advendihommiku. Nagu ikka sai laulda ning tantsida. Jagati kingitusi nii lastele kui ka õpetajatele. Kuid mis kõige tähtsam - ühiselt ehiti käbidega ka meie saali jõulukuusk. 
Kuuse ümber sai tantsida ning advendihommiku lõpetas kolmanda jõuluküünla saatmine igasse  rühma.


Selline tagasihoidlik, kuid väga armas on olnud meie jõulukuu. Kuna meie lasteaed on väike, siis tähistame alati olulist üheskoos. Oleme paar päeva ühiselt tähistanud ka lume tulekut - õuealal asuv mägi on kaetud lisaks lumele ka rõõmu, naeru, kelkude ja lastega. 

ILUSAT JA RAHULIKKU JÕULUAEGA!


Ja nüüd....KELGUTAMA! ;)



Seljametsa lasteaia suured ja väiksed


ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED

ÜLEMAAILMNE KESKKONNAHARIDUSPROGRAMM  ROHELINE KOOL Tere armas blogilugeja!   Seljametsa lasteaed otsustas üksmeelselt liituda Rohe...

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED