reede, 26. aprill 2019

❤️ SÜDAMENÄDAL ❤️

-Bussi peale minek-


Meie maja Siilikeste rühma oodati südamenädala raames Paikuse majja. Peale maitsvat hommikusööki panid Siilikesed dressid selga ja sõitsid bussiga mõned kilomeetrid, et jõuad õigeks ajaks Paikusele. Seal saime koheselt endale sooja sisse Jympa trennis. Lastele väga meeldis, ka Siilikeste pisemad tegid trenni kenasti kaasa ning olid püüdlikud kõikide liigutustes.




Paikuse maja liikumisõpetaja Kauri viis lapsed peale Jympa trenni matkale Kiviaja õpperajale. Õpperada, mis asub Pärnu jõe kaldad, on ilusa looduse ja põnevate avastustega. Ilm oli tellitult ilus ning matkaks suurepärane. Lapsed said joosta, ronida üle okste, visata käbidega täpsust, uurida puid ja lehti, ületada silda, nautida vaadet jõele, harjutada tähelepanu rajal olevaid ohte märkama, tutvuda kiviaja tööriistadega (raja teabetahvlitel) ning nautida kodukoha ilu. Matkalt ei puudunud muidugi ka pinknik terviseampsu ja joogiga. Aktiivse matka lõpetas bussisõit tagasi lasteaiamajja. Siilikesed sõid lõunat ning magasid kõige magusamat lõunaund.






























                                ❤️HOIDKE END! :) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED

ÜLEMAAILMNE KESKKONNAHARIDUSPROGRAMM  ROHELINE KOOL Tere armas blogilugeja!   Seljametsa lasteaed otsustas üksmeelselt liituda Rohe...

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED