neljapäev, 4. aprill 2019

VÕTSIME TALVEST VIIMAST!

MÕNUS HOMMIKUPOOLIK JÕULUMÄEL


Märtsikuu viimasel nädalal said meie koolieelikud oma suusatamisoskust proovile panna ka suurematel radadel kui need on meie lasteaiahoovis. 

Kõhud hommikuputru täis, suusavarustus pakitud sõitsime Jõulumäe Tervisespordikeskusesse Häädemeeste valda. Enne suusatamist oli Seljametsa maja Siilikestel tunnike, et seigelda ka sealsetel matkaradadel. Meid suunati Päkapikumaa matkarajale. Punaseid linte jälgides ning erinevate päkapikkudega kohtudes uutes punktides, sai põnev matkarada lõbusalt läbitud. Lapsed said kuulda kaasahaaravaid muinasjutte, arutleda mõtteterade üle, mõistata mõistatusi, laulda, teha sporti, kuulda linnulaulu ning nautida rahulikku olemist metsa all.


 


Kopsud mõnusat metsaõhku täis, suundusime suusatama. Kunstlumel oli suusa libistamine hoopis teine. Sai proovida erinevaid tehnikaid ning teha ka esimesed katsed mäest alla sõites. 





Kõik Siilikeste rühma koolieelikud nautisid teistmoodi hommikupoolikut ning õppisid kindlasti looduses seigeldes midagi uut ja põnevat.



Looduses on vahva, mine sina ka! :)

Tervitavad Seljametsa Siilikesed

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED

ÜLEMAAILMNE KESKKONNAHARIDUSPROGRAMM  ROHELINE KOOL Tere armas blogilugeja!   Seljametsa lasteaed otsustas üksmeelselt liituda Rohe...

ROHELINE KOOL JA SELJAMETSA LASTEAED